DIG Holding

TRANSISI 2 DEKAD AURA SERI

Selebriti dan pengasas produk, Datin Ira Ghani mengakui terharu dengan sokongan rakan artis terhadap dirinya meskipun sudah lama tidak muncul secara komersil baik dalam bidang seni mahupun perniagaan yang diusahakan.

 

Berkongsi cerita, Datin Ira berkata beliau tidak menyangka mendapat maklum balas positif selepas berkongsi berita kemunculan semula dengan penjenamaan semula perniagaan kosmetiknya Aura Seri yang kini dikenali sebagai Aura Seri by DIG bersempena dengan sambutan ulang tahun ke-20 syarikatnya.

 

“Saya memang tak sangka bila ramai yang sudi rakam video dan berikan ucapan tahniah kepada kami. Alhmadulillah lebih daripada 20 artis yang berikan ucapan kepada kami sempena kemunculan semula 20 tahun Aura Seri by DIG.

 

“Lebih manis, mereka juga izinkan kami siarkan ucapan itu di media sosial kami sempena kemunculan semula kami secara rasminya pada 15 Februari lalu,” katanya kepada media.

 

Datin Ira berkata, Aura Seri by DIG antara syarikat yang menjadi pelopor dalam menjalinkan kerjasama dengan artis dan program hiburan sejak dua dekad lalu . Lantaran, ia ialah satu penghargaan buatnya apabila masih mendapat sokongan daripada rakan artis.

“Saya bersyukur masih ada yang kenang kami. Ramai yang bersama kami dahulu dan banyak aktiviti yang kami lakukan. Pada yang masih sudi menyokong, saya ucapkan setinggi penghargaan. Insya-Allah kami tidak lokek untuk berkongsi rezeki dan menjalankan usaha sama dengan mereka,” – Datin Ira Ghani.

 

Antara artis berkenaan termasuklah Datuk Jalaluddin Hassan, Datuk Awie, Datuk Ramli MS, Datuk Khadijah Ibrahim, Datuk Rosyam Nor, Zizan Razak, Shiha Zikir, Ezad Lazim, Liza Abdullah dan David Teo.

 

Ira yang pernah berlakon dalam siri Gerak Khas, 7 hari Mencitaiku dan Kerana Anisa berkata, Aura Seri by DIG mengukuhkan jenama dengan siri produk yang lebih berkualiti dengan slogan ‘Titisan Dari Kayangan’.

Beliau berkata, selain produk baharu keputusan untuk merancakkan lagi Aura Seri by DIG ialah membuka peluang perniagaan kepada semua pihak untuk menjana pendapatan dalam suasana pandemik Covid-19 ini.

“Pendekatan perniagaan kami sesuai untuk semua peringkat umur dan meneruskan revolusi perniagaan dalam talian sesuai dengan situasi semasa yang berlaku. Produk kami juga sudah ada pengikut sendiri dan menyediakan bimbingan pada mereka yang mahu menyertainya.

“Saya sendiri kini aktif sebagai pembimbing dan perniagaan termasuk bersama MARA dan sering menjalankan kelas. Saya akan gunakan kemahiran saya untuk pastikan usawahan Aura Seri by DIG berjaya dalam bidang ini,” katanya.

Beliau menambah satu program khas pencarian CEO Muda juga akan dilakukan sempena dengan penjenamaan semula 20 tahun Aura Seri by DIG dan terbuka kepada mereka yang layak mengikut kriteria yang ditetapkan.

Ira berkata, semua perincian mengenai perkara dan produk Aura Seri by DIG akan dimaklumkan sedikit masa lagi dengan lebih terperinci.

 

Artikel Asal : https://www.buzzingmalaysia.com/single-post/transisi-2-dekad-aura-seri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *