dig health & beauty

Aura Seri

Titisan Dari Kayangan

dig health & beauty

Aura Seri

Formulasi Unik Berilhamkan Dari Sumber Alami Dan Sains Human Bio-Energi Field Melalui Gabungan sains Aura Dan Aromaterapi Yang Terbaik Serta Berkualiti Tinggi. Dipertenagakan Dengan Butiran Batu Kristal Dan Garam Diamond Super Kristal Terpilih. Penghasilannya Begitu Teliti Dan Telah Melalui pelbagai proses peningkatan tenaga tertentu bagi memastikan Getaran Gelombang Aura dan Frekuensi Energi Nya berada di tahap yang Tinggi. AURA SERI Merupakan Solusi Terbaik Bagi Membantu Segala Permasalahan Spiritual,Mental,Emosional Dan Fizikal. AURA SERI Juga Amat Sesuai Dijadikan Sebagai Sumber Penjana Tenaga AURA, MINDA dan JIWA.

Jenama yg telah diperakui sejak tahun 2000 lagi dalam membantu mereka yg sering menghadapo masalah dalam kehidupan seharian juga yg sering gagal dalam apa shj yg ingin dilakukan..

Masalah minda dan jiwa yg selalu bercelaru akn seringkali membuatkan apa shj yg ingin dilakukan atau mahu berubah dan kelihatan habat akn ada shj masalah yg mendatang.. dan akhirnya sentiasa menjadi org yg lemah dan gagal…

Semua berlaku disebabkan oleh AURA yg lemah tidak bertenaga, dan rosak..

Jika kita tahu menghargai dan bijak menilai siapa diri kita… Sudah pasti kita akn berusaha dan melakukan sesuatu serta mencari jalan.. AURA SERI kami sediakan utk anda yg bijak dan tahu menilai diri sendiri..

Dalam keadaan yang semakin kompleks, sudah pasti Minda, Emosi dan spiritual sering bercelaru serta terganggu dan akan berhadapan dengan ketidakseimbangn Energy untuk berada di dalam mood yang Positive. Maka AURA SERI akan membantu anda dalam menjadikan tahap Mental, Emotional, Spiritual dan Fizikal anda akan sentiasa berada di tahap yang maxima.

AURA SERI akan menjana tenaga Positive dari dalam diri anda lalu memancarkan gelombang Positive ini secara berterusan dan terpancar melaui wajah anda serta menjadikan anda lebih Bersemangat Tinggi dan menjadikan wajah anda berseri secara semulajadi . Dengan pemakaian AURA SERI yang berterusan mampu menjadiakan anda lebih bertuah diri, disenangi serta menyerlah segala Potensi Diri Anda yang sebenar. Ini kerana Aura yang baik sentiasa mengudang perkara yang baik.

Aura seri adalah merupakan produk yg berasakan dari Pure Aromatherapy terpilih yang memiliki bau haruman yg sgt menyegarkan .

JIKA AURA seseorang itu CANTIK, nescaya KESELURUHAN diri akan jadi cantik.. KESIHATAN DAN KECANTIKKAN akn TERPANCAR. Tubuh anda hanya fizikal yg anda bisa sentuh dan menjadi KENDERAAN kpd diri anda.. AURA dan ENERGY yg menjadi MESIN dan PENGERAK keseluruhanya. AURA SERI yg merupakan PEMBERSIH AURA TERBAIK dan mampu mempertingkatkan AURA dan GELOMBANG ENERGY diri anda.

dig health & beauty

Kaedah Penggunaan

*Aura Seri for external only
dig health & beauty

Kebaikan Aura Seri

Aura seri sesuai untuk lelaki dan wanita dari semua peringkat usia
Testimonial

Apa kata mereka ?

Jika mereka mempercayai kami, kenapa anda tidak?

"Bau aroma theraphy best sangat. First time letak dalam kedai, staff semua jadi aktif dan rajin bekerja. Customer pon makin ramai datang walk in. Kawan yang lama tak contact pon datang cari kita semula Saya pakai waktu mandi, titis dalam air. Sebab ada baca yang mandi garam boleh menjemput rezeki. Kita niat nak buang mana2 blockage aura negatif kalau ada.Alhamdulillah, lepas beberapa kali pakai memang rasa ada perubahan dari segi emosi lebih stabil, minda makin tenang. Senang masuk idea baru..Sekarang saya mula ajak adik2 yang masih belajar ni mandi dengan aura seri. Niat nak bagi minda lagi cerdasšŸ˜ƒTerima kasih Datin kenalkan produk ni.. Dulu memang tak percaya benda2 macam ni, rasa macam bomoh, karut lašŸ¤«.. Lepas cuba sendiri dan ada knowledge sikit pasal Aura.. Sekarang g mana2 pun kena ada Aura Seri."
FIZA
"Alhamdulillah baru 2 hari pakai Aura Seri 2.0 saya dapat rasakan energi aura positif dari sudut pekerjaan tu menjadi lancar. Senang close produk dengan pelanggan. Saya rasa lebih tenang dan tak cepat marah. Tak rasa stress dan penat walaupon bekerja dari pagi sampai ke malam. Lebih mengejutkan dapat panggilan telefon dari agensi kerajaan minta personal profile sebagai usahawan berjaya"
SITI
"Luarbiasa produk Aura Seri ni.Pelbagai keajaiban berlaku dalam hidup saya selepas menggunakan nya. Semua perkara yang saya buat jadi mudah dan saya rasa serba mencukupi malah melimpah-limpah rezeki yang diperolehi.Saya tak pernah lagi jumpa produk sehebat Aura Seri ini.Kehebatan nya melampaui akal logik"
SUZANA