dig health & beauty

C-Clenz by DiG

Kecantikan luar dan dalam

dig health & beauty

C-Clenz by DiG

Pembersih Badan Terbaik

C-Clenz adalah minuman program usus yang berkhasiat yang terdiri daripada buah Prun yang kaya dengan Serat, Psyllium, pati daun teratai, asid sitrik, Maltodestrin, buah Hawthorn, Fruktosa, pati klorofil, dan probiotik yang mempromosikan peristalsis usus.

Selain itu, ia juga mengandungi lima enzim penting – amilase, protease, lipase, laktase dan selulosa – gabungan yang baik yang akan menyahktoksin badan anda untuk kesihatan yang lebih baik.

C-Clenz mampu menyahtoksin usus, melembutkan najis, melancarkan proses pembuangan air besar, mencegah sembelit, dan menghilangkan lipoprotein berketumpatan rendah serta kolesterol jahat yang berbahaya bagi tubuh manusia. Sebaliknya ia meningkatkan lipoprotein berketumpatan tinggi dan kolesterol baik yang akan membantu mencegah barah usus yang besar, diabetes dan barah payudara. Selain itu, program ini juga dapat digunakan untuk tujuan pelangsingan dan kecantikan.

Kebaikkan C-Clenz

Kaedah Penggunaan

Kajian menunjukkan bahawa terdapat selulosa, pektin dan beberapa unsur jejak unik dalam prun. Mengonsumsi jus prun semula jadi secara berkesan dapat mempromosikan peristalsis usus, meningkatkan pergerakan usus, melegakan dan mencegah sembelit.

C-Clenz adalah program detoksifikasi semula jadi yang tidak mempunyai kesan sampingan dan risiko kebergantungan. Inti dari prun adalah merupakan anugerah semula jadi terbaik untuk mengatasi sembelit, dan ia mendapat pengiktirafan terkenal di Eropah dan Amerika Syarikat sebagai “pemulih usus”

Imbangan Mikro-Ekologi

Banyak masalah kesihatan manusia disebabkan oleh ketidakteraturan usus dan faktor penentu adalah keseimbangan mikro-ekologi. Melalui kawalan bakteria, bakteria baik akan dapat menghilangkan bakteria jahat melalui rembesan asid laktik yang mampu membunuh dan menghalang pertumbuhan dan pembiakan bakteria berbahaya tersebut.

Ini akan meningkatkan mekanisme pertahanan badan dan mengembalikan keseimbangan mikro-ekologi dalam usus. Selain itu, bakeria baik akan bergabung dengan mukosa usus untuk membentuk lapisan pelindung yang menempati pada membran, mencegah penyerapan toksik dan sisa.

Peningkatan asid laktik yang dihasilkan oleh bakteria baik akan mendorong peristalsis usus yang membantu dalam pencernaan, menghilangkan sisa, mengeluarkan patogen, menghasilkan asid laktik, asid asetik, mengurangkan nilai PH dalam usus memberikan alasan yang sempurna untuk penyerapan kalsium, zat besi yang maximum, zink dan vitamin B.

Testimonial

Apa kata mereka ?

Jika mereka mempercayai kami, kenapa anda tidak?

"Bagus betul produk C-CLENZ ni.Sejak mengamalkan nya saya dapati sistem pembuangan air besar saya lebih lancar dari sebelum ini.Perut langsung tidak memulas malah terasa perut lebih bersih dan selesa.Bagus betul lah produk ini "
SHAM
"Saya memang menghadapi masalah sembelit yang sangat kronik sebelum ini.Namun selepas mengambil produk C-CLENZ ini satu sachet setiap malam sebelum tidur keesokan harinya ia memudahkan saya ke tandas dan saya rasa sistem pencernaan sungguh baik dan lancar sekali.Badan pun rasa ringan.Kini tidak perlu berjam-jam didalam tandas.Setiap pagi dah jadi auto dan mudah.Terima Kasih C-CLENZ"
IRFAN
"Sejak mengambil produk minuman C-CLENZ ini ramai kawan-kawan mula menegur yang badan saya ini semakin kurus dan slim.Kulit pun bertambah sihat,cantik dan bercahaya.Saya pun hairan kerana saya tidak bersenam dan berdiet.Cuma ambil satu sachet C-CLENZ saja setiap malam sebelum tidur.Rasanya pun sedap.Awalnya saya ambil produk ini bukan untuk kurus tapi fikir pasal kesihatan nak cuci usus nak buang toksik saja.Wow Tak sangka pula dia buat body jadi slim dan mantap.Produk ini memang Luarbiasa! Anda Harus Cuba"
NOR