Nothing Is Impossible

Nothing is impossible to those who are determined to make their dreams a reality
Managing Director, Datin Ira Ghani & Director, Muhamad Danish Irfan Bin Dato Ibrahim
Siapa Kami

DiG Holding Sdn Bhd

DiG Holding Sdn Bhd di tubuhkan pada tarikh : 17 December 2020 dengan secara rasminya. Namun sebelum ini segala urusan dan perjalanan Perniagaan telah dikendalikan oleh Positive Image Resources sejak tahun 2003 lagi. Positive Image telah mula beroperasi dengan menjalankan perniagaan memberi perkhidmatan trainning atau kursus yang berkaitan Pembangunan Modal Insan dan juga Kursus yang berkaitan Mengubah Minda. Selain itu Positive Image juga telah memasarkan Produk Keluarannya di bawah Jenama AURA SERI .

anak syarikat

DiG Holding Sdn Bhd

produk kami

DiG Health & Beauty

Formulasi Unik Berilhamkan Dari Sumber Alami Dan Sains Human Bio-Energi Field Melalui Gabungan sains Aura Dan Aromaterapi Yang Terbaik Serta Berkualiti Tinggi. Dipertenagakan Dengan Butiran Batu Kristal Dan Garam Diamond Super Kristal Terpilih.

C-Clenz adalah minuman program usus yang berkhasiat yang terdiri daripada buah Prun yang kaya dengan Serat, Psyllium, pati daun teratai, asid sitrik, Maltodestrin, buah Hawthorn, Fruktosa, pati klorofil, dan probiotik yang mempromosikan peristalsis usus.

Anugerah

Anugerah & Pengiktirafan

LOGO-2020-WS2
mypia